Bil TPMS Solenergi Tire Pressure Alarm Monitor System Auto Sikkerhed Alarm Ekstern Sensor Advarsel for faldende Dæktryk

Bil TPMS Solenergi Tire Pressure Alarm Monitor System Auto Sikkerhed Alarm Ekstern Sensor Advarsel for faldende Dæktryk

|

SKU: r416

Tags: tpms dæk sensor, tester tpms-nissan, jeep tire pressure sensor, artificial moss rock, overvåge dæk, tire pressure alarm tunge, scissor, tpms-sensor indre, tpms-sensor generisk, tire manometer lada.

kr185.91 kr130.14

Status: På lager

Varebeskrivelse

Funktioner:

1. 6 Alarm Tilstande: for at beskytte sikkerheden for fører og passagerer, TPMS-tire pressure monitoring system umiddelbart kan overvåge dæk lækage / store lufttryk / høj temperatur.Med seks alarm tilstande, du kan tage sig af din køresikkerhed når som helst, hvor som helst.Og det er velegnet til personbiler, off-road køretøjer, varebiler, MPV, SUV ' er, minibusser og lastbiler.

2. Sol-eller USB-Opladning: tire pressure monitoring system modtager i sig selv har en solfanger og en 450mAh stor kapacitet lithium batteri.Sensoren batteriet i en bil tire pressure monitoring system kan vare i 2 år og sol-og USB-kan genoplades, så der er ingen grund til at udskifte den sensor batteri først.Cigar-kassen ikke blande sig, så kan det bruges normalt på solrige og regnfulde dage.

3. Nem at Installere: Den eksterne TPMS summeren lyder ved at registrere temperatur og tryk af fire dæk samtidigt.Dæktrykket overvåge sensor har en IP67 rating, så der er ingen grund til at bekymre sig om at køre bil under højt tryk, og det er beskyttet mod regn og fugt.Kender dæktryk og dækkenes temperatur uden ledninger.Sensoren er låst med en møtrik for at forhindre tyveri, så du kan bruge banen med tillid!

4. Automatisk Vibration Detection: Når motoren starter, tire pressure monitoring system vil opdage, vibrationer og starte automatisk.Hvis dæktrykket overvåge sensor ikke registrerer vibrationer, vil skærmen automatisk gå i sleep tilstand for at spare strøm.Efter produktet er blevet åbnet, er der ingen grund til at lukke produktet, når det ikke er i brug, vil det automatisk tænde, når bilen vibrerende.Efter manuelt at lukke ned for produktet, skal du manuelt starte den klar til brug.

5. Lille Tip: 1. Når tire pressure monitoring system-detektor fungerer ikke, eller skærmen er slukket, skal du kontrollere, om enheden har tilstrækkelig magt, og det kan oplades direkte via USB. 2. Hvis du føler, at læsning ikke er korrekte, skal du først bekræfte, om den eksterne sensor, der har magt,og derefter udskifte den interne knappen batteriet i sensoren til at teste.

6. Ekstern Sensor: Let at installere.Batteriets levetid er omkring to år, og batteriet kan udskiftes. (installeret i ventilen kerne.)

7. Intern Sensor: batteriets levetid er omkring fem år, og batteriet kan udskiftes (erstatte den oprindelige ventil core, balance efter installation).Professionel installation anbefales.

Specifikationer:

Sensor type: intern / ekstern

Kommunikation manglende alarm sensor varighed: ≤10min

Batteri model: CR2450HR (kapacitet: 550 mAh)

RF-Frekvens: 433.92 ±. 1 MHz

I RF-emission gennemsnitlige driftstemperatur strøm: ≤1µA

RF-emission maksimale driftsstrøm: ≤15mA

Høj frekvens power transmission: 7 ~ 9dBm i 50Ω

Høj frekvens modulation tilstand: FSK (9.6 kbit / s)

Lav frekvens modtager frekvens: 125 ± 5 KHz

Lav frekvens modtagelse mode: SPØRG (3.9 Kbps)

Lav-frekvens signal modtagelse følsomhed: 1 ~ 50mVp-p

Tryk måleområde: 0 ~ 9Bar

Tryk måling opløsning: 25 mBar

Temperatur måling beslutning: 2 ° C

Nøjagtigheden af tryk-måling: ± 75 mBar ved -20 ° C ~ + 70 ° C, ± 150 mBar ved -40 ° C ~ + 120 ° C

Nøjagtighed af temperatur måling: ± 4 ° C ved -20 ° C ~ + 70 ° C

Modstand mod rotation: ≥1500g

Arbejdstemperatur: -40 ° C ~ + 105 ° C

Opbevaringstemperatur: -40 ° C ~ + 125 ° C

Størrelse: omkring 100 * 65 * 25mm / 3.94 * 2.56 * 0.98 i

Vægt: ca 72g

Packing Liste:

1 x Bil TPMS-Vært

4 x Sensor

Specifikation

  • Oprindelse: KN(Oprindelse)
  • Støtte: Dropship/Engros/Epacket

0 Anmeldelser Bil TPMS Solenergi Tire Pressure Alarm Monitor System Auto Sikkerhed Alarm Ekstern Sensor Advarsel for faldende Dæktryk

Tilføj en anmeldelse af varen

Relaterede varer