Kina Naturlige Vilde Grøn Økologisk Gynostemma Pentaphyllum Urte Te Jiaogulan Jiao Gu Lan Gynostemma Syv Blade Urte Te

Tilbud!

Kina Naturlige Vilde Grøn Økologisk Gynostemma Pentaphyllum Urte Te Jiaogulan Jiao Gu Lan Gynostemma Syv Blade Urte Te

|

SKU: r425

Tags: pixar toy story, pentaphyllum, jiaogulan, jade porcelæn, dag valentin, jameson, ginseng frø, negative termistor, kaliumphosphat, yu-fi-åh.

kr43.44

Status: På lager

Varebeskrivelse

Autentisk!Gynostemma Pentaphyllum Naturlægemidler TeaJiaogulan Naturlige Vilde Gynostemma Syv Blade Urte Te

Gynostemma sinensis, Gynostemma sinensis klatrende plante, der er kendt som "Sydlige ginseng", Gynostemma pentaphyllum, der dyrkes i Syd er relativt høj i medicinsk indhold, folk kalder det magiske "Ældre Levetid Urt".

Gynostemma pentaphyllum te har gode fordele for den menneskelige krop.Gynostemma pentaphyllum te er fremstillet af skud og drager af Gynostemma pentaphyllum.Suppen er klar og kan blive brygget løbende til 4-6 kopper.Suppen farve er ikke reduceret, og har de næringsstoffer, der er indeholdt i vækst punkt.Sundheds-funktion medført, langsigtede drikke, uden nogen bivirkninger.

Funktion: sænke blodets fedt, regulere blodtrykket til forebyggelse og behandling af blodpropper, forebyggelse og behandling af hjerte-kar-sygdomme, regulerer blodsukkeret, fremme søvn, bremse aldring, forebyggelse af anti-kræft, forbedre immunitet og regulering af menneskelige fysiologiske funktioner.

Gynostemma pentaphyllum beskytter binyrerne og thymus og endokrine organer fra atrofi med alderen, bevarer funktion af det endokrine system, og har hypoglykæmisk og forbedret glukose metabolisme.

Forsendelse:

Vi skib i hele verden ved China air mail gennem China Post eller epacket .Disse vare vil blive sendt til din mailadresse, der er angivet på Ren-espe.dk.Sørg venligst for, at din shipping adresse og postnummer er korrekte.Du vil blive underrettet, med tracking nummer, når forsendelsen er blevet lavet

Købers Oplysninger:

Vi stræber efter vores bedste for at give dig den mest pålidelig, billig måde shipping service.Men nogle gange er international levering er meget afhængig af den kurer selskab og lokale told/afgifter.Vi er i stand til at tage noget medansvar for Brugerdefinerede forsinkelser eller skat.Hvis du ikke modtager din vare til tiden, bedes du straks kontakte os for at få yderligere hjælp.Tak for din forståelse.

Leveringstid:

Alle varer vil blive afsendt om 2( to) dage efter betaling er ryddet.Det tager cirka 27 dage til forsendelse ankomst.

Om Konto:

Alle varer solgt af os er ved at blive beskrevet med henblik på at de bedste af vores evner, så præcis som muligt, og med største samvittighedsfuldhed, på vores side.

Men for at undgå eventuelle forglemmelser, jeg høfligst anmode om din hjælp til at hjælpe os med at gøre dette til en gensidigt tilfredsstillende transaktion ved en GRUNDIG gennemgang af post beskrivelse og fotos, og beder alle spørgsmål FORUD for AT KØBE.

Problemer?

Bedes du give os mulighed for at løse ethvert problem.Vi forstår godt de bekymringer og frustrationer du måtte have, og vil gøre vores bedste for at løse de problemer,.Skriv venligst inden du forlader nogen negativ feedback eller åbne nogen tvist om ali-hurtig

Kunden Tilfredsstillende:

Tøv ikke med at kontakte os med eventuelle spørgsmål eller bekymringer, når som helst, før og efter dit køb.Vi er forpligtet til din 100% kundetilfredshed.Vores mål er at sikre, at du er en tilfreds kunde og behageligt at købe hos os.

Vi er passionerede omkring vores produkter, og vi virkelig bekymrer sig om dig!

Specifikation

  • Certificering: INGEN
  • Oprindelse: KN(Oprindelse)
  • Model-Nummer: A

0 Anmeldelser Kina Naturlige Vilde Grøn Økologisk Gynostemma Pentaphyllum Urte Te Jiaogulan Jiao Gu Lan Gynostemma Syv Blade Urte Te

Tilføj en anmeldelse af varen

Relaterede varer