Grå Mother Of The Bride Kjoler A-line Chiffon Blonder Perlebesat Med Bukser Brudgom Mor Kjoler Til Bryllupper

Tilbud!

Grå Mother Of The Bride Kjoler A-line Chiffon Blonder Perlebesat Med Bukser Brudgom Mor Kjoler Til Bryllupper

|

SKU: r55

Tags: kjole kvinde, brudgommen, jakkesæt, tin kjoler, la robe, kinesisk kjole, demin blondekjole, kjole til mor til den nette, kjole mor, robe kvinder, mor til bruden varme passer til.

kr493.23 kr483.37

Status: På lager

Varebeskrivelse

2.Måle Guide

En perfekt-montering kjole starter med perfekt målinger.Før du bestiller et skræddersyet kjole fra DHgate.com vi vil kraftigt opfordre til at finde en lokal skrædder, der kan hjælpe dig med at måle præcist.Her viser vi dig, hvilke målinger, der er nødvendige, og hvordan korrekt at tage dem.Advarsel: at måle dig selv i hjemmet er vanskeligere end du tror!For de bedste resultater, skal du altid have dine målinger taget af en professionel lokal skrædder.

Tøv ikke med at kontakte os, hvis du har nogen spørgsmål eller bekymringer, før eller efter dit køb.Vi er forpligtet til din 100% tilfredshed.

Der er mange betalingsmetoder til rådighed på DHgate.com såsom kreditkort, real-time bankoverførsler, offline betalinger (bankoverførsler og Western Union).Du kan vælge en metode, som er mest praktisk for dig.For at beskytte dine interesser, din betaling vil blive midlertidigt opbevares af DHgate, og vil ikke blive frigivet til os, indtil du modtager din ordre, og er tilfreds med det.

1. Forsendelse omkostninger: Klik på "Fragt og betaling" fanen på produktet detalje side, og du vil se at de levering detaljer.Du kan beregne portoen ved at indtaste de krævede oplysninger.

2. Tid i transit: Transit varierer med forskellige levering metoder.

Behandling Tid 10 arbejdsdage forventet Leveringstid EMS 5-7 arbejdsdage af DHL 3-5 arbejdsdage TNT 3-5 arbejdsdage UPS 3-5 arbejdsdage FEDEX Inden for 3 arbejdsdage

3. Item Processing Time: behandlingstiden for en bestemt rækkefølge varierer med produkt-type og materiel status.For det meste, at behandlingstiden kan være 3 til 15 arbejdsdage.

Hvis du ønsker at bytte eller returnere varer, der er modtaget, skal du kontakte os inden for 7 dage efter modtagelsen af din ordre.Og, du skal betale ekstra shipping gebyrer, der er afholdt, og de elementer, der returneres, skal være holdt i deres oprindelige status.

Da din feedback er meget vigtigt for vores virksomheds udvikling, vi oprigtigt opfordre dig til at lade positiv feedback til os, hvis du er tilfreds med vores produkt og service.Det vil kun tage dig 1 minut.Tak!

Specifikation

  • Silhuet: A-LINJE
  • Med indbygget Bh: Ja
  • Kjoler Længde: Gulv-Længde
  • Ærme Længde(cm): Ærmeløs
  • Dekoration: Blonder
  • Stof Type: Chiffon
  • Element Type: kjoler til brudens mor
  • Mærke: HVVLF
  • De Faktiske Billeder: Ja
  • Ærme Stil: Med Jakke

0 Anmeldelser Grå Mother Of The Bride Kjoler A-line Chiffon Blonder Perlebesat Med Bukser Brudgom Mor Kjoler Til Bryllupper

Tilføj en anmeldelse af varen

Relaterede varer