Ny til iphone x xs sag telefonen sagen piger creme tilfælde tegnefilm kawaii slikkepind unicorn Håndlavet telefonen sag

Ny til iphone x xs sag telefonen sagen piger creme tilfælde tegnefilm kawaii slikkepind unicorn Håndlavet telefonen sag

|

SKU: r881

Tags: iphone xs fin telefon-sagen, eemia iphone sag, falske negle børn gratis, oversize x girl, håndlavet følte telefonen sag, moto x, iphoned x sag, iphone se kawaii, kawaii rem, kawaaii telefonen sag.

kr125.20 kr87.64

Status: På lager

Varebeskrivelse

Om tilpasning:

1. Hvis siden ikke kan finde modellen af din telefon.Du kan vælge [Brugerdefineret kontakt os] denne indstilling, og derefter fortælle os din telefon-model, så længe det er (Huawei), (Samsung), (iphone), (vivo), (modsatte), (OnePlus), (Xiaomi telefon , Vi alle kan tilpasse til dig 2. Tilpasning tager 7 dage, det vil sige, efter du har afgivet ordren, vil vi levere pakken til logistik virksomhed inden for 7 dage. 3. Customized produkter, vil være forskellige fra billederne på websiden, fordi forskellige mobiltelefoner har forskellige strukturer.Vi kan ikke matche cartoon elementer på telefonen skaller.Måske er de færdige produkter er bedre end de billeder, men de vigtigste elementer vil ikke ændre sig, for eksempel: du er nødt til at tilpasse hellokitty mobiltelefon tilfælde, og du kan lide den lyserøde serie, så det færdige produkt, vi har lavet, er den pink hellokitty mobiltelefon tilfælde.Andre elementer og mønstre på telefonen tilfældet er med forbehold for ændringer.De er alle lavet i hånden, ikke af maskinen.Alle er uundgåelig. 4. De produkter, vi foretager, er forfølgelsen af de bedste, men det er uundgåeligt, at der vil være små fejl, som ikke vil påvirke din normale brug.Forstå venligst dette, fordi det er lavet i hånden og er unik.

Om det færdige produkt:

1. Din mobiltelefon model, der kan vælges på den webside, som er et færdigt produkt fra os, og du kan købe det direkte. 2. De færdige produkter, vi leverer hurtigt, behøver du kun at placere en ordre, og vi vil sende pakken til den logistikvirksomhed, så hurtigt som muligt for at sikre, at du kan modtage varen hurtigt. 3. Farve: som vist 4. Model: den indstilling, du har valgt forrang 5. Packing liste: mobiltelefon tilfælde*1 6. Billedet er taget i form, det egentlige produkt som dette, der er ingen fejl. 7. Efter at godset er modtaget, behøver du kun at sætte dem på din mobiltelefon, og du kan bruge dem uden at du behøver at foretage dem.

Om materiale:

1. Materiale: transparent plastik cover + latex + cartoon elementer 2. Dette er en mobiltelefon tilfælde lavet af fløde lim med en cremet duft. 3. Vores materialer er ikke-giftige og sikker, og det færdige produkt udsender en cremet duft, der er sikker, 4. Produktet er designet og fremstillet af vores købmanden, og hvert mønster er meget speciel.Fordi hver enkelt mønster element er svært at få sammen, det er kun en i verden, og samme produkt vises ikke andet. 5. For at forbedre din shopping oplevelse, vores pakker, som vil være fyldt med fyldstoffer til at sikre, at logistikken ikke til skade for den pågældende.

Specifikation

  • Kompatible Mærker: Apple iPhones
  • Oprindelse: KN(Oprindelse)
  • Kompatible iPhone-Model: IPHONE XS
  • Funktioner: Tegnefilm
  • Design: Tegnefilm
  • Type: Halv-viklet Tilfælde

0 Anmeldelser Ny til iphone x xs sag telefonen sagen piger creme tilfælde tegnefilm kawaii slikkepind unicorn Håndlavet telefonen sag

Tilføj en anmeldelse af varen

Relaterede varer